BEST OF: Downton abbey cast wardrobe

V reálu jsou herci z DA skoro k nepoznání. Zvláště ti, co hrají sluhy z "Downstairs". Pomáda a lesk má daleko k zástěře. Ale co teprve ty kousky šatníku, co někteří předvádějí při různých příležitostech. Pojďme se podívat na ty nejlepší!

 

Samotná lady Mary nemá o ošacení v DA nouzi, ale uznejte, že v těchto šatech vypadá Michelle jako bohyně. 

Chudáček Daisy nosí už celé čtyři série prakticky to stejné, jak podotkla sama Sophie. Takže ji v maskérně žádné překvapení nečeká. Když ale Daisy jede do L.A, to se dějí věci. 
Tyhle šaty se mi moc líbí. Odhalují, ale zároveň skrývají přesně na správných místech. Dokonalost.


Tyhle šaty jsou tak perfektní!!! Když jsem je poprvé uviděla, můj obličej nasadil výraz hladového vlka toužící po kořisti: I.WANT.IT! 


Poslední Crawleyovic dcera se tady objevuje velice decentně, ale musím uznat, že toto je u mě její nejoblíbenější kousek. Stejně tak jako lady Sybil, má Jessica většinou velice extravagantní styl prolínající se s přehnaným make-upem, který bych raději odsoudila do hvězdné pěchoty. 

 

A další pán na holení ( no, raději bych ho neholila). Tohle je mimochodem profilová fotka z oficiálního twitteru Allana. V tom sáčku vypadá tak free and sexy. Hmmm...


Takový elegantní outfit, že by málem mohla závit i vévodkyně z Cambridge. Člověk by ani neřekl, že je to naše Anna. Tohle se ti povedlo Joanne!


Downton's dark heart. To mluví za vše, Mr Coyle. 


Tady se vám může zdát maličká Sophie jako karamelový přeslazený bonbónek, ale vězte, že na skupinovkách z předávání cen vypadá fakt ohromě. 


Toho křoví, co stojí okolo Elizabeth - kromě Hugha ( a je mi úplně jedno, že vedle ní stojí Jualian Fellowes a vedle něho hlavní producent) si vůbec nevšímejte. Ty šaty, co má Elizabeth na sobě jsou možná jednoduché, ale co se říká...v jednoduchosti je krása. 


Není divu, že Joanne - blázen do módy - tak zoufale nenávidí celou Anninu garderóbu, když má ve skříni takové poklady. Ta sukně je boží. Francouzi v Cannes měli jistě na co koukat. :-) 

Komentáře

Oblíbené příspěvky