Nejlepší reklamy z Británie a o Británii

Nesnášíte dlouhé reklamní bloky na Nově, přepněte na ITV... :-)
Neříkám, že všechny reklamy v České republice jsou nudné, bez myšlenky a nápadu nebo v něm vystupuje už u nás proslulý Tydýt, ale z některých reklam z UK se bude chtít přelepit k pohovce ( nebo jako v mém případě ke kancelářské židli, protože nepatřím k těm šťastlivcům co mají doma satelit, ale čeká na načítání streamu).

 Nejvíce reklam oslavují Velkou Británii se ne až tak překvapivě objevilo v létě 2012 před olympijskými hrami v Londýně.
Spousta firem a obchodníků se rozhodlo, že podporovat britský olympijský team je dobrý směr a mi jim to samozřejmě přejeme. Proto přišli s pár vynikajícími spoty:

(Britská čokoláda) Cadbury - Simply the best, podpora plavkyně Rebeccy Adlington



PS: Krásná to "BBC" English

(Britská automobilka) MINI - God save the queen zahraná na klaksony



Originalita v národní trikolóře 

British Airways - Letadlem až na stadion 


Další nádherný spot také patří British Airways tentokráte se spoluprácí Visit Britain. Invaze Britských ikon zaútočí na nákupní středisko v Moskvě.




Myslím, že jdu s prosíkem na centrálu BA, aby tuhle akci zopakovali i u nás ve Vaňkovce. 

Kouzelník Dynamo je pro své iluze už v Británii Jméno, když se ale proletěl vedle Double Deckeru číslo 543 s plechovkou Pepsi Max...



Mobilní společnost Three  mě se svými reklamami nepřestává udivovat. Nejdříve tancující poník ala Michael Jackson a teď tohle:


Nejlepší na tom je to, že si tuhle pitomost můžete udělat taky, tak neváhejte!

Minerální voda Evian - Wimbledon Wiggle - tenisový match tak trochu jinak...


Eh.

I u nás se natočilo pár reklam..
Vrátíme se k Londýnu 2012 a to k spotu České Olympijského výboru s Johnem Cleesem: Žijeme Londýnem. Více britský spot v naší telce snad neběžel:



A jako poslední nová reklama na Carling Brish Cider vypovídá samo o sobě. Protože britštější to už být ani nemůže - voják královské gardy, Spice Girls, žena jako z Dickenske, parodie na pana Carsona a král Artuš. :-)

Komentáře

Oblíbené příspěvky