Náhled do další série Downton Abbey (TCA Panel 2014)


Spoilery, spoilery, všude jsou spoilery!
inVision Richard Shotwell/Invision/AP a ENT CA USA INVW PBS 2014 Summer TCA - Day 1Včera, zhruba ve tři hodiny našeho času, se v LA uskutečnil Downton Abbey TCA Panel pro nadcházející sérii. Je to vlastně taková tisková konference pro novináře, kterým je promítán trailer a ukázky. Události se také zúčastnili herci - Michelle, Allan, Joanne a Laura - společně s producentem seriálu Garethem Neame, kteří odpovídali na otázky ohledně seriálu. 
Neboť jsme v Los Angeles, tato konference byla pod záštitou americké televize PBS a bylo oznámeno, že pátá série v Americe poběží od čtvrtého ledna. ITV svoji premiéru nejspíš oznámí 17.srpna

A jak to teda vypadá s našimi postavami? Co novináři vypozorovali?

inVision Casey Cury/Invision/AP A ENT CA USA CACC160 Downton Abbey Portrait Session
"Milujeme, když jsme na sebe s Laurou zlé." Samozřejmě při
natáčení!
Začneme jak jinak než s Lady Mary: Milostný trojúhelník ne-až-tak překvapivě není u konce, i když prý podle ukázek to vypadá, že se lady Mary přiklání spíše k Tonymu a Charlese Blaka odbyla ošklivou hádkou. 
Mary se znovu vrací její ostrý jazyk z první série, který si nabrousila jako břitvu. Podle článků její děj už nebude tak depresivně melancholický, ale má  to být větší sranda
Prý tu také bude nějaká debata na téma láska a sex. Oh Mary...

Dále tu máme její sestru, Lady Edith: Ta je stále zarmoucená nad ztrátou Gregsona a její rodina ji za tu nechápe. Stále ( a díky bohu...nebo ne?) netuší nic o její dcerce - její jméno je Marigold - která se schovává u místního farmáře. Mr Drew ji ale poví, jak žít s pravdou, ale zároveň ji nikomu nemusí říct.

inVision Casey Cury/Invision/AP A ENT CA USA CACC134 Downton Abbey Portrait SessionVypadá to, že s hraběnkou Violet to bude letos hodně zajímavé. V jednom z promítaných klipů se objevil  Prince Kuragin (Rade Sherbedgia) a vše naznačuje tomu, že to bude nějaká osoba z babičinné minulosti, nejspíše nějaký dávný milenec. Její vtip se ale samozřejmě neztratil. 

A co dole? Anna uvnitř svého srdce věří, že Bates je nevinný za vraždu bývalého komorníka Gillighama Greena ( ano, s tím to dějem jsme ještě neskončili, protože podle tvůrců se taková věc prostě nezapomíná), i když se nemůže zbavit pocitu pochybnosti. Oba dva mají tajemství, které před sebou střeží. V klipu, který je ale nespíš z první epizody, John polemizuje o odchodu z panství a o zestárnutí obklopeni dětmi (<3). Také říká, že se ji už nic zlého nestane. 

O Mr.Carsonovi a Mrs.Hughes  se zatím toho moc neví, každopádně navzdory plážové scéně to nevypadá, že by kvetl nějaký románek. Všichni by si to ale přáli (tak proč to teda ten blbec nenapíše!)..
inVision Casey Cury/Invision/AP A ENT CA USA CACC139 Downton Abbey Portrait Session
"A koho Bates zabije tentokrát?"
Odpověď od JoFro: "Jak se opovažujete!"

Daisy se učí z učebnice dějepisu. Co to znamená nikdo neví?

Tom se stává rebelem, protože stále pokračuje ve svém vztahu s učitelkou Sarah. Lord Grantham se bojí. Dále také spolupracuje s Mary na správě panství.

Rose má dalšího chlapa. PŘEKVAPENÍ! A je to prý svalovec. 
Každopádně to posledního dílu je pozvaná její sestra i se svým manželem, hm... 
inVision Casey Cury/Invision/AP A ENT CA USA CACC122 Downton Abbey Portrait Session
" S Robem závodíme, kdo se do svého kostýmu nasouká dřív."
Vždy vyhraje on, protože Rob moc kecá. Jeho rekord je 2:53 minut. 
A v neposlední řadě, s příchodem Disney Popelky do kin, to vypadá jako poslední řada pro Lady Rose. 


Isobel má stále co dočinění s Mr. Mertonem. Prý po ní chce něco, co chce každý chlap a s tímto problémem se svěřuje babičce, nu, to bude zajímá podívaná, dámy se letos nějak rozšouply. 


Na Downton  také přijíždí nová tvář - Lady Anstruther Anna Chancellor ), která se má nějak připojit zlobivému chlapci Jimmymu. 







Děj se odehrává půl roku po vánočním speciálu, tj. zima 1924.

Dále také podíváme hezkou scénu, jak zaměstnanci společně se svými pány sedí u rádia a poslouchají krále. Uvidíme nejspíše další dokument o natáčení: "The Manners of Downton Abbey" a samozřejmě spoustu tajemství, konfliktů a napětí! 
Nu, to jsem zvědavá. 

PS: NIKDO NENÍ V BEZPEČÍ. 
zdroje: http://www.apimages.com/
           http://www.tvguide.com/
            http://www.zap2it.com/

Komentáře

Oblíbené příspěvky