Další tajemství odhalena: Downton Abbey Season 5 (of course SPOILER!)


The latest season of Downton Abbey is nearly upon us, which means a new signature image featuring the cast... which this time includes wee George and Sybbie up front with Lady Mary (Michelle Dockery) and Tom Branson (Allen Leech).

Předevčírem jsem psala článek o prvních informací, které se na světě objevily již v den tiskové konference (článek naleznete ZDE), nyní přidávám pokračování záplavy SPOILERŮ aneb co nám první novino-pisálci  tajily.



Lady Mary je až překvapivě vtipná, což je skoro k neuvěření vzhledem k jejímu loňskému depresivnímu vstupu do nové série. Digital Spy píše, že v první epizodě nového Downtonu se lady Mary budeme za břicho popadat.


Thomas se ve třetí sérii do Jimmyho bezhlavě zamiloval, což způsobilo poprask, který byl ale následně umlčen a zameten pod koberec. Nyní se ale blýská na velmi dobré časy. Stane se přátelství Thomase a Jimmyho jedno z nejzajímavějších?


Is Simon Bricker (Richard E. Grant) trouble for the Crawleys or something else altogether? Cora, Countess of Grantham (Elizabeth McGovern) poses with the latest arrival to Downton.
Cora s nejspíše budoucím milencem
Simonem Brickerem, který přijde
na Downton ve druhé epizodě
Tom si stále udržuje románek s vesnickou učitelkou Sarah, což se ale ne-až-tak překvapivě nelíbí jeho švagrovi. Sarah ale dokáže zatřást s Downtonem v základech.

Robert a Cora se chystají oslavit třicetileté výročí. Dole - hlavně v kuchyni - probíhají přípravy.

Mosley dál pokračuje v namlouvání komorné její milostpaní Mrs Baxter, což jsme jedině rádi, bohužel Thomas ji stále vydírá s jejím tajemstvím, které ovšem vypluje na povrch již tuto epizodu. Šikana zesiluje a Baxter tak tajně posílá zprávu Mr Mosleymu, který zprávu - ono tajemství - musí předat lady Granthamové dříve než se k ní dostane z úst Barrowa. Tajemnou milost Mrs Baxter novináři pochopitelně neodhalili, abychom zůstali natěšení, ale prozradili, že se to bude velmi týkat z onou hraběnkou.

It's not just me, right? Daisy (Sophie McShera) seems downright confident here.



Když se Cora dozví o vydírání své komorné, je tu opět otázka, která byla na Downtonu položena už několikrát: Zůstane Thomas na panství? Podaří se mu je znovu obelstít? Ale jak?
 

Daisy studuje a rozhodla se být dospělá.


Foto lorda Granthama s jeho dcerou obsahuje historický omyl a to plastovou láhev na římse krbu. Samozřejmě se toho chytil twitter a celý bulvární tisk.


Členi obsazení i štábu si z toho ale udělali legraci  a chytře to využili pro dobrou věc

Downton Abbey cast poke fun at water bottle gaffe

Komentáře

Oblíbené příspěvky