Downton Abbey otřásá zemí

Jak jsem slibovala, je tady další článek o přicházející sérii DA, která se na obrazovkách objeví již 21. září. Protože tedy zbývá necelých 10 dní na internet se vyhrnula hora článků, nových promo fotek a hlavně SPOILERŮ, tak honem s nimi sem!





Páté sérii bude velice žhavá - sexy chlapy, kratší sukně, žádné korzety, jazz a požár. No, máme se na co těšit.


Ready for love: Michelle says Lady Mary is looking for more this time around after becoming a single mother and widow


Maryin bývalý manžel a otec dědice panství už je zapomenut, Mary teď čelí skandálním návrhům lorda Gillighama. Mary ovšem neodmítá, hodlá znovu obléct bílé šaty.

Causing a stir: Tom Branson's love interest Sarah Bunting questions the aristocracy, which of course isn't to Lord Grantham's taste


Spolu s Tomem se také snaží více podílet na správě panství a zajistit tak Georgovi lepší budoucnost, zatímco Tom si přivádí na Downton svoji milou - učitelku Sarah.



Little girl: Lady Edith (Laura Carmichael) is struggling to stay away from her illegitimate daughter she has staying with a local working class family


Cora má teď více času pro sebe, dívky jsou už dávno odrostlé, takže teď má svou zábavu ve vlastních rukou. Na Downton přijíždí ale historik a znalec obrazů, který nastaví Roberta do šachu v jeho vlastním manželství.


Isobel je trochu nejistá v mužských žádostech a Violet přijímá novou komornou - Denker -, která má stejně ostrý jazyk jako její paní. V kombinaci s Mr. Sparttem bude toto trio jistě hvězdami nedělního večera.
Redeeming himself: After being caught blackmailing Thomas Barrow (Robert James-Collier) gets back in Lady Cora's good graces by rescuing her daughter during a fire

Dramatický požár, který je zaviněn Edithinou neopatrností, může odhalit její nemanželské dítě.

U Anny a Mr. Bates není stále dořešená věc týkající se smrti Mr. Greena a má to následky i v jejich vztahu, každopádně tak silné osobnosti, jako jsou oni dva, projdou vším i kdyby je to mělo stát cokoliv, jen, aby neztratili svou druhou polovinu. V této sérii se to prý dozvíme, ovšem zvrat přijde již v první epizodě.

Did he do it? Questions still hang over Mr. Bates (Brendan Coyle) after the death of valet Mr. Green, the man who raped his wife Anna (Joanne Froggatt)

Tajemství o spojení smrti Mr. Greena as Mr. Batesem nemá jen Anna, ale i Ms. Baxter, na kterou násilně tlačí Thomas. (Viz ukázka z prvního dílu od STV, kterou najdete zde. Pozor obsahuje veliké spoilery!). Sama Ms. Baxter prohlubuje svůj vztah s Mr. Mosleym, který ale ne vždy dokáže přijít na pomoc.

Torn: New ladies maid Phyllis Baxter (Raquel Cassidy) is forced to confess her sins to Lady Cora


Na Downton také přijíždí jako host lady Anstruther, se kterou přicházejí hlavně potíže, očaruje totž nos mladému Jimmymu a dostane ho do její lóže.

Surprise visit: Dowager Lady Anstruther (Anna Chancellor) continues her infatuation for footman Jimmy Kent (Ed Speelers)


Pro zopakování - zde je trailer: 




Pro Čechy velice doporučuji tento web

Dále čtěte






Sources: http://www.express.co.uk/entertainment/tv-radio/509303/Downton-abbey-new-series-1920s-sexual-revolution
http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandradio/downton-abbey/11088350/Countess-meets-her-match-in-Downtons-battle-of-the-battleaxes.html

Komentáře

Oblíbené příspěvky