Konec Downton Abbey? Pravděpodobně.


Po internetu se šíří zvěsti o tom, že šestá série bude poslední. Tyto zvěsti jsou již více méně potvrzené. Americká televize NBC oznámila, že ke konci další sezóny, tj. 2015-2016, by se na jejich stanici mělo objevit nové kostýmové drama The Gilded Age psané brkem Juliana Fellowese. The Gilded Age (Pozlacený věk chcete-li) by byl v podstatě americký Downton čili by popisoval děj o newyorské smetánce v druhé polovině devatenáctého století.
The Gilded Age je v plánu už od roku 2013, ale Julian Fellowes prohlásil, že se nedokáže se plně soustředit na dva seriály najednou a nový projekt NBC zelenou zatím nedostal. Až do teď zdá se.




Konec Downton Abbey zatím není oficiálně oznámen není, ale za Atlantikem berou The Gilded Age jako hotovou věc a vzhledem k tomu, co Fellowes řekl před dvěma lety, nelze vydedukovat nic jiného. Nasvědčuje tomu také to, že herci se pouští do další i leckdy větších projektů než je DA a Joanne Froggatt, která letos skórovala na glóbech, se po letních prázdninách stěhuje do L.A, aby byla ve větším a bližším kontaktu s filmovým průmyslem. O většině obsazení tedy po skončení Downtonu jistě ještě uslyšíme.



O této zprávě informovali RadioTimes, VanityFair a Telegraph.

Komentáře

Oblíbené příspěvky