Valentýnský speciál: Páry v civilu

Michelle Dockery a Dan Stevens

Všechny fanynky (popřípadě fanoušky) zarmoutil odchod Dana Stevense stejně tak jako Michelle. Každopádně herečka nepopisuje hereckou zkušenost s Danem jako špatnou, právě naopak. 





Trochu upířina 


 

 Joanne Froggatt a Brendan Coyle

Joanne a Brendan mezi sebou našli perfektní chemii již od začátku, každá scéna, každá prožitá chvíle je spolu sbližuje, i přesto, že se znají jako svoje boty. 





 Jejich vztah taky nádherně popisují tyto dva interviewy, kde se rozpovídali do společné separované práci při natáčení vězeňských scén ve třetí sérii. 






Jessica Brown Findlay a Allen Leech

Řidič a lady - toto duo svým postavám fandilo více než tucet fanoušků. Odchod Jessicy Allena samozřejmě mrzel, ale on je skálopevný milovník Downtonu a rozhodl se pokračovat, jestli se tak do další série rozhodl i Fellowes je ve hvězdách.





Sophie McShera a Thomas Howes

Chudáka Williama jsem na Downtonu měli pouze dvě série a vztah Daisy k němu je dost diskutabilní, ale stejně všichni fanoušci věří, že ho přec jen milovala. Každopádně jim to moc spolu sluší. 



Phyllis Logan a Jim Carter

Romantik Jim a realistická Phyllis, to jsou oni. Ještě před tím, že bylo známo, že Mr. C požádá      Mrs. H o roku, Phyllis zrovna nebyla dvakrát nakloněná k tomuto nápadu, ale Jim naléhal již od třetí série. :-)  


Elizabeth McGovern a Hugh Bonneville

Elizabeth a Hugh si spolu zahráli manželský pár již před Downton Abbey a to v komediální miniserii Freezing, o chemii tedy není pochyb. Hugh si sice rád zavtipkuje na účet Elizabethiného amerického přízvuku, ale tomu asi žádný brit neodolá. 





Bonus



Komentáře

Oblíbené příspěvky