Downton Abbey Season 6: Co zatím víme ( + nové fotky z natáčení)

Vítám vás, čtenáře mého blogu, u prvního březnového příspěvku. Jak jste si jistě všimli, změnila jsem obrázek do jarního kabátu ( když se tak nad tím zamýšlím, je tak trochu, jak z Broadchurch, to ale nebyl úmysl, na vysvětlenou těm, kteří se na onen seriál dívají, i když musím uznat, že Broadchurch je opravdu luxusní detektivka ) a mírně doladila vzhled.
Natáčení šesté série zatím trvá zhruba měsíc, což je právě čas shrnout si základní fakta, které jsem tvůrci (ne)dali.



Tvůrci jsou zatím dost tajemní (ostatně jako vždy) a žádné budoucí dějové linky zatím nenaznačili, ale je březen a ještě dost brzo. Každopádně se dá předpokládat, že Mary bude pokračovat v lovu partnerů, potom samozřejmě bychom mohli vidět svatbu majordoma a hospodyně a také by se konečně mohl uzavřít děj Batesů, vězení už máme všichni dost.


Základní herecké obsazení by mělo pokračovat, nejsou žádné zprávy o tom, že by to nebyla pravda. Dokonce i čerstvé hvězdy Kódu Enigmy - Allen Leech a Matthew Goode, který ztvárnil ve Vánočním speciálu nového nápadníka Lady Mary Henryho Tabolta by se měl i s Tomem Bransonem navrátit na plac. Otazníky kolem Downtonského šoféra a tatínka tedy mizí.


Na natáčení se také objevila fotka s Lesley Nicol a Anthony Hopkinsem. Zda se známý herec objeví v seriálu se zatím tají.



Julian Fellowes ovšem naznačil, že by v šesté sérii mohla zemřít další postava. Je možné, že by to mohla být Maggie Smith, která nevidí cestu, že by Downton mohl pokračovat dál.


Na závěr se samozřejmě všichni ptají, zda šestá série bude poslední. Výrobní tým mlží a Joanne Froggatt, která hraje Annu, tvrdí, že herci toho neví více než my. ITV naléhá na natáčení více sérií, kdesi jsem dokonce, že by po Fellowesovi, který má smlouvu s NBC na nový seriál The Gilded Age, mohl Downton Abbey převzít jiný spisovatel, autor seriálu se ovšem zdráhá. Osud Downton Abbey je tedy ve hvězdách.

Komentáře

Oblíbené příspěvky