Downton Abbey Season 6: Co zatím víme - Březnové shrnutí

Máme za sebou Březen a natáčení je již v plném proudu a bude trvat až do července. Minulý měsíc bylo také oznámeno, že Dowton Abbey šestou sérií končí. Klikněte a prohlédněte si fotky, které jsem tady ještě nezveřejnila a přečtete si nové informace o šesté sérii.




Z instagramu Laury Carmichael - společně s Sophie McSherou a Michelle Dockery

Přestože vedení ITV a NBC Universal (americká mediální společnost vlastnící produkční společnost Downton Abbey Carnival Films) se snažilo Juliana Fellowes přesvědčit, aby svůj seriál přenechal jinému spisovateli, on to striktně odmítl. Downton je jeho dítě a on si svoje dějové linky ukončit sám., což je správné rozhodnutí. Herci také oceňují, že Downton, třeba že ho všichni moc milují, je potřeba ukončit. Kontrakty na další série by podepsali pouze dva herci ( můžeme říci, že Maggie Smith by to nebyla), protože ostatní chtějí pokračovat ve své kariéře jiným způsobem (někteří budou jistě zkoušet apelovat na Hollywood, jiní, většinou ti starší, sázejí na jistotu a vrátí se na divadelní prkna, kde většina z nich začínala. Jisté je ale to, že v Británii o práci jistě nouzi míti nebudou). Všichni také souhlasí s tím, že, jak řekl Hugh Bonneville, Fellowesův styl psaní je nezaměnitelný a nikdo ho nemůže dokonale okopírovat.   

Hugh Bonneville při natáčení v Bampton Village

Každá postava stárne a Robert není výjimkou 


Foto s Lady Carnarvon, která vlastní Highclere Castle


Fotky z 12. března, kdy na natáčení dorazila vévodkyně z Cambridge


Z minulých fotek je tedy jisté, že svatba Mr Carsona a Mrs Hughes bude! Jestli skončí v troskách ( i to již tu bylo) se zatím neví. Fellowes je nevypočitatelný, ale já doufám, že i přese všechno má dobré srdce a svatbu dvou tak milovaných postav nepokazí (nechápu, kde se ten optimismus ve mě bere).



Dort pro vévodkyni z Cambridge Kate


Malý Ant and Dec s Hughem, kliknutím zobrazíte video 

Ještě přibylo pár informací o Vánočním speciálu čili úplném konci série. Speciál má mít dvě hodiny a všichni si ho prý užijeme, alespoň to tak říkal Fellowes. 

Noční natáčení z instagramu Michelle Dockery


Fotka Robbieho se zvukařem 

Komentáře

Oblíbené příspěvky