Downton Abbey Season 6: Co zatím víme - Dubnové shrnutí

Duben pořád patří k těm měsícům, kdy jsou tvůrci stále tajemní, přesto se mi zdají více otevření než je obvyklé. Známe nové (převážně ale nejspíš epizodní) postavy, z nichž jedna je například nová sekretářka Lady Edith.
Všichni (jak fanoušci, tak i herci a celý štáb) smiřují s faktem, že šestá série je poslední, i když (doufám), že obě dvě strany uznávají, že je již na čase. Vánoční speciál má být velice emotivní, proto si máme připravit velkou zásobu papírových kapesníčků.
Podívejte se tedy na fotky a momenty, které se objevily z natáčení:




Nové scény se natáčely v The Royal Automobile Club, pompézní sídlo pro bohaté VIP členy klubu, přesně zapadající do struktury Downton Abbey. Že by se tam setkala Lady Mary s jejím novým milostným zájem Henry Talbotem?




Lady Edith si také zašla do knihkupectví Wildy's Bookshop. 




Škádlení z twitteru Laury Carmichael

however-whatever-whenever:

A little Marmite to start… from Laura’s instagram

Je vidět, že herci si natáčení poslední série značně užívají. Hugh Bonneville v jednom rozhovoru povídal o tom, že celý tým byl srozuměn si myšlenkou, že pátá série bude poslední. To, že se točí ještě jedna, je pro ně prakticky takový bonus.

197863451:

From Duncan Craig INSTAGRAM “ The A Team… Maybe The B Team #DowntonAbbey “ Filming season 6 of Downton Abbey - Laura Carmichael, Michelle Dockery     (I don’t really know?), Kevin Doyle and Michael Fox - 21 April 2015

Z intagramu Michaela C Foxe

tragic-cranky-porcelain-doll:

‏@Michael_C_Fox @downtonabbey Love this place!! #onset #downtonabbey https://instagram.com/p/10KKfLqHC7/Awwwwwww…. :D

Druhá část svatby Mrs Hughes a Mr Carsona se natáčela Burghclere









Zajímalo by mě, kdo jim - Mrs Hughes i Mr Carsonovi - půjde za svědka. U Mrs Hughes si myslím, že to bude Mrs Patmore, i když teoreticky by to mohla býti i Anna, ty dvě spolu mají ale spíše vztah jako matka a dcera, takže se více přikláním ke kuchařce. Nad svědkem majordóma váhám nad samotným lordem a nebo Mr Batesem. Myslíte, že by lord Grantham mohl jít za svědka svému zaměstnanci?


Ve stejný den probíhalo i natáčení ve Lincoln Inn Fields s Laurou Carmichael a Harry Haden - Paton aka Bertie Pelham. 




Toť vše, tak uvidíme, co přinese měsíc květen.

Komentáře

Oblíbené příspěvky