Downton Abbey Panel v Los Angeles

Minulý týden se v Los Angeles konal Downton Abbey Panel, což je taková tisková konference pro novináře, která by měla zodpovědět jejich otázky ohledně nacházející (a zároveň i poslední) série. Realita ale je většinou taková, že se všichni dozví už po sto padesáté, jak skvělé pracovat s Maggie Smith a Julian Fellowes opět po sto padesáté odpoví na otázku proč odešel Dan Stevens. Nic proti Maggie a nic proti Danovi, ale proč se potom pořádají takové akce? To jenom proto, aby se novináři najedli okurkových sandwichů a vypili dva šálky Ahmad Tea?


Tak jsem si vylila srdíčko a teď k tomu, co tedy nám pověděli zajímavého. Na Panelu diskutovali Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Laura Carmichael, autor Julian Fellowes a producent Gareth Neame.


Hugh Bonneville říkal, že sám ještě nečetl scénář k vánočnímu speciálu, to jest poslední epizodě vůbec a tudíž vůbec neví, jak Downton Abbey skončí. Na to Julian Fellowes odpověděl, že ani on sám to neví, neboť to ještě ani nenapsal, protože veškerý svůj volný čas tráví s nimi na Highclere nebo v Ealings. No strýčku Juliane, měl byste si pospíšit, do konce natáčení podle plánu zbývá pouhých 6. týdnů. Tým momentálně natáčí 7. a 8. epizodu.


O budoucích storylines jsme se moc nedozvěděli. Julian Fellowes slíbil více špičkování mezi Isobel a Violet, protože to přeci my milujeme, ne?

Byl také promítán minutový teaser (bohužel pouze pro novináře), kde Lady Edith říká své tetě:  "The fact is, I’d like a life,” 


Jinak tento týden by se mělo natáčet opět v Bamptonu (Downton Village), takže očekávejte nové fotky z natáčení! 

Komentáře

Oblíbené příspěvky