Velké info

Dnes ve 19.00 (tedy v 18.00 greenwichského času) se v Londýně uskuteční on slavnostní ceremoniál, o kterém jsem již informovala. Downton Abbey získá od Bafty speciální cenu za výjimečný přínos pro britskou televizní tvorbu. Ceremoniálu by se měli zúčastnit všichni členi obsazení včetně Dana Stevense. Jestli se připojí Jessica Brown Fridlay nebo ještě někdo jiný, nevím. ITV bude vysílat ceremoniál...někdy. Ano, i mě to docela zklamalo, i když je to ceremoniál, ráda bych se na to podívala. Snad budou ale nějaké fotky, tweety cokoliv, neb se někteří šťastlivci, kteří si koupily (dost drahé) lístky, na ceremoniál dostali. A samozřejmě jsou tady taky novináři.

Zítra bude definitivně poslední natáčecí den (ovšem někteří již skončili). Udělám k tomu takový malý článeček s dost citově ždímacími tweety.

Ve čtvrtek se dokoná Press Lauch, to jest další tisková konference (Správně, teď je to období, kdy budou samé tiskovky a rozhovory, co nic neřeknou). Ovšem pořádná a oficiální pořádaná ITV. Dozvíme se tedy konečně víc - budou o tom psát všechny televizní magazíny z celé Británie. A taky budou nové oficiální fotky! Už to začíná nabírat spát!

you-had-me-at-downton:

The red carpet is being laid for tonight’s @downtonabbey_official Tribute, where the series will be presented with the  #BAFTA Special Award. 

Komentáře

Oblíbené příspěvky