DOWNTON ABBEY SE JIŽ BRZY VRÁTÍ!

Drazí, milí a především věrní čtenáři mého blogu. Ano, dočkali jsme se. Downton Abbey se vrací tentokrát v podobě již dlouho očekávaného filmu! Přiznám se, že už ani já jsem tomuto nápadu po dlouhých obstrukcích a komplikací jak se strany produkce, tak i nesourodosti harmonogramů herců či jiných plánu otce Downtonu scénaristy Juliana Fellowese.

Fotka uživatele Downton Abbey.

Produkční tým zatím neprozradil nic ohledně scénáře ani konkrétně neodhalil obsazení filmu. Podle serveru deadline.com by se do svých rolí ze série mohli vrátit mnozí z původního obsazení. Ve filmu by se podle serveru měla objevit Michelle Dockery, Hugh Bonneville nebo dokonce i Maggie Smith. Na svých instagramových účtech sdíleli novinku ale třeba i Allen Leech, Laura Carmichael nebo Joanne Froggatt. Vtipně pojal oznámení i Kevin Doyle.

Příspěvek sdílený Laura Carmichael (@larrycarmichael),

Příspěvek sdílený Joanne Froggatt (@jofroggatt),
Příspěvek sdílený Kevin Doyle (@kevindoyleofficial),
Nicméně ze strany produkce by se měl sejít zas známý tým v čele s Garethem Neame a Liz Trubridge. Film by měl režírovat Brian Percival, který patří k Downtonským nejzkušenějším režisérům - pod jeho vedením vznikl pilotní díl, poslední dva díly první série, vánoční speciál druhé série a první dvě epizody třetí série. Všechny tyto epizody se dají přiřadit k těm nejvíce povedeným celého seriálu.

Michelle Dockery uvádí na svém instagramu, že filmovat by se mělo začít již letos v létě, tj. brzy. :-)

Děkuji mnohokrát za přízeň. Dění okolo filmu budu pochopitelně sledovat.

"Come war and peace, Downton still stands and the Crawleys are still in it!"

Komentáře

Oblíbené příspěvky